AFYON/BAYAT BELEDİYE BAŞKANI İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

Adını bizim gibi Oğuzların 24 boyundan birisi olan Oğuz-Han’ın büyük oğlu Gün Han’ın Kayı’dan sonra ikinci oğlu olan Bayat’tan alan Afyon iline bağlı Bayat Belediye Başkanı Abdullah ERTEKİN ilçemizi iadeyi ziyarette bulundu.

Bilindiği gibi AB Destekleme Projesi kapsamında gerçekleştirecek Türkmen Kilim Dokumacılığı için bulunacak girişimler çerçevesinde Afyon/Bayat ilçesinin Meşhur Kök Boyalı Bayat Kilimlerinin üretim aşamaları hakkında destek, bilgi ve yardım almak için geçtiğimiz hafta içi Afyon/Bayat Belediye Başkanı Abdullah ERTEKİN makamında ziyaret eden Belediye Başkanımız Ekrem ÜNLÜ, Afyon/Bayat Belediye Başkanını ilçemize davet etmişti.Bu davete icap et en İlçemize gelen Sayın ERTEKİN;
            Sayın Bayat Belediye Başkanı Abdullah ERTEKİN le birlikte TRT basın mensupları ilçemize gelerek kardeş belediye başkanlarını bir arada buluşmalarına tanıklık etti. Belediye Başkanımız Ekrem ÜNLÜ, Belediyemizin çalışmalarını Kardeş Belediye Başkanı Abdullah ERTEKİN ile yerinde inceledi. Kardeş Belediye Başkanları TRT basın mensuplarına ilçemizde yapılan çalışmalar ve ilçe hakkında bilgi            verdi.

Haberi Ekleyen: Eklenme Tarihi: